100% Pure Laki za nohte

Prikaz rezultata

100% Pure laki za nohte vas bodo navdušili!

Uredite svoje nohte na rokah ali nogah in obenem poskrbite tudi za naravo.

Čudovito kremasti, polnoprekrivni, dolgoobstojni in brez DESETIH najpogostejših sintetičnih, živalskih ali potencialno kancerogenih sestavin: toluena, dibutilftalata, kafre, formaldehida in fomaldehidne smole, DBP, ksilena, parabenov, ftalatov in živalskih sestavin. Primerne za uporabnice vseh starosti – tako za mlajše uporabnice, ki se še spoznavajo s svetom ličil in tako tudi za malce zrelejše. Laki so primerni tudi za nosečnice, saj ne vsebujejo škodljivih sestavin, katere bi škodovale dihalom in posledično plodu.

V ponudbi so različni odtenki, skupaj s podlakom, ki bo vaše nohte ojačal in preprečil njihovo cepljenje, ter nadlakom, ki zagotavlja močan sijaj in še podaljša obstojnost 100% Pure lakov.

Laki so veganski, saj ne vsebujejo sestavin živalskega izvora in niso nikoli testirani na živalih, embalaža pa je primerna za nadaljno reciklažo. 100% Pure lake za nohte uporablja prav vsakdo, ki si želi lepih in urejenih nohtov. Izbirate lahko med poletnimi, bolj živahnimi odtenki in med temnejšimi, bolj zimskimi ali jesenskimi odtenki. Za drznejše uporabnice pa ponujamo tudi bleščičaste odtenke. 100% Pure lake za nohte uporabljajte v kombinaciji z 100% Pure podlakom in nadlakom in tako svojim nohtom zagotovite dolgoobstojno manikuro kar v udobju vašega doma!

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.