Ulitmativni lepotni kompleks za vlaženje kože, 30 kapsul

44,95 

Z izbrano kombinacijo ceramidov in proantocianidinov je Ultimativni lepotni kompleks za vlaženje kože dragocen dodatek k dnevnemu lepotnemu režimu, skupaj s primerno in zdravo prehrano in zdravim načinom življenja.

Brezplačna dostava z nakupom nad 60 €

100% aktivne sestavine

Vegansko

Brez glutena

100% naravno

Oddajte vaše mnenje o izdelku iz vašega nakupa in pridobite bon za 100€

Več o nagradni igri

Vsi se zavedamo pomena vode, ko gre za zdravje in videz kože. Veliko lepotnih strokovnjakov priporoča, da vsak dan spijemo 1-2L vode, da zagotovimo ustrezno hidracijo telesa. Pomemben ukrep proti prehitremu staranju kože je zagotovitev, da se vlaga ustrezno in v dovolj veliki količini prenese v strukturo kože in zadrži v kožnem tkivu. Z izbrano kombinacijo ceramidov in proantocianidinov je Ultimativni lepotni kompleks za vlaženje kože dragocen dodatek k dnevnemu lepotnemu režimu, skupaj s primerno in zdravo prehrano in zdravim načinom življenja.

Izdelek vsebuje tudi Lipowheat ™ patentirano sestavino iz Francije, ki je bogata z botaničnimi ceramidi in digalaktozil-digliceridom, glikolipidom celičnih membran. Je naravni, veganski vir ceramidov. Lipowheat ™ se pridobiva iz pšenice, vendar je certificirano brez glutena, saj v končnem izvlečku ne ostanejo nobene sledi glutena.

Kot prehransko dopolnilo vzemite 1 do 3 kapsule dnevno s hrano ali po navodilih zdravstvenega delavca.

1 mnenje za Ulitmativni lepotni kompleks za vlaženje kože, 30 kapsul

  1. Monika Križnar (preverjena stranka)

    Kapsule sem naročila za partnerja, ki ima izredno suho kožo, ki se lušči. Po treh tednih uporabe je rezultat neverjeten. To je druga koža, mehka, lepa, sijoča. Poleg tega sva izbrala v Orci še nekaj kozmetičnih izdelkov za suho kožo, ki jih poleg kapsul vsak dan uporablja pri jutranji in večerni negi. Vse skupaj je prineslo res lep in zadovoljujoč rezultat.

Podaj mnenje

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci najdeš blagovne znamke prehranskih dodatkov in hrane, za katerimi 100% stojim, saj jih tudi sama uporabljam in jih kot strokovnjakinja s področja naturopatije in tradicionalne kitajske medicine, tudi priporočam.

Zelo pomembno je kakšne prehranske dodatke uživaš ter v kakšnih razmerjih in kombinaciji se le ti nahajajo. Zato sodelujem izključno z blagovnimi znamkami, kjer produkte na podlagi znanstvenih študij razvijajo znanstveniki, holistični nutricionisti, naturopatski zdravniki in drugi strokovnjaki. Popolnoma vsi produkti so 100% naravni, etični in vsebujejo najkakovostnejše in najbolj kvalitetne vire surovin. Diana Vlahinic

Diana Vlahinič

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.