Probiotiki dnevna simbioza ProCare (30 kapsul)

28,95 

Simbiotična mešanica ProCare je mešanica štirih sevov probiotičnih bakterij Lactobaillov in Bifidobakterij (12.5 miljard), ki so po svetu uporabljeni že več kot 15 let.

Brezplačna dostava z nakupom nad 60 €

100% aktivne sestavine v kapsuli

Vegansko

100% naravno

Simbiotična mešanica ProCare je mešanica štirih sevov probiotičnih bakterij Lactobacillov in Bifidobakterij, ki so po svetu uporabljeni že več kot 15 let. Vsak sev je bil izbran preko edinstvenega procesa, namenjenega identifikaciji najmočnejših in najbolj klinično učinkovitih probiotičnih sevov in je eden najbolj preučevanih več-sevnih probiotikov na svetu. Simbiotična mešanica ProCare zagotavlja 12.5 miljard živih, dobrih bakterij na kapsulo.

Človeško črevesje, mikrobiota, je dom ogromne populacije bakterij. Več kot 100 trilijonov bakterij naseljuje človeško črevesje, kar je 10x več od števila celic v našem telesu. Zaradi velikosti in pomembnosti črevesnih bakterij, lahko to populacijo mikrobiote gledamo tudi kot bakterijski organ, velikosti naših jeter in prav tako, če ne še bolj, pomembnega. V črevesju se nahaja okoli 400 vrst bakterij, vključno z Bacteroides, Lactobacillus, Clostridium, Fusobacterium, Bifidobacterium, Eubacterium in Peptostreptococcus. Črevesne bakterije, ugotovljene kot ustrezne sestavine v prehranskih dopolnilih vključujejo Bifidobakterije in Lactobacillus vrste. Ključnega pomena, za zdravje ljudi je, da se ohranja ravnotežje med temi vrstami.

Več o uporabi probiotikov si preberite v prispevku na blogu: Probiotiki – za življenje! 

Več o probiotični mešanici ProCare preberite v prispevku: Procare – s študijami podprta mešanica za sindrom razdražljivega črevesja in imunski sistem.

Več o oddaji mnenj si lahko preberete v naših splošnih pogojih.

16 mnenj za Probiotiki dnevna simbioza ProCare (30 kapsul)

 1. AnjaR (preverjena stranka)

  Moja prva izbira pri lenem črevesju

 2. Jožica Gril (preverjena stranka)

  Naše črevesje so drugi možgani, zato je tako pomembno, da uživamo probiotike. Zelo sem zadovoljna. Delam občasne kure. Vse, kar mi svetujejo v Orci se je do sedaj obneslo odlično. Hvala vam.

 3. Ksenija

  Super 👌 izdelek.

 4. Rok N. (preverjena stranka)

  ProCare je super. Kar ga jemljem imam drastično več energije in sem bolj umirjen.

 5. Ana (preverjena stranka)

  Procare sem kupila za moža, ki je imel konstantne težave s prebavo in napihnjenostjo. Zdaj jih redno uživa že 2 meseca in težave so se občutno zmanjšale.

 6. Mia (preverjena stranka)

  Odlični probiotiki. Težave so se bistveno zmanjšale že po enem tednu jemanja. 🙂

 7. Maja M.

  Procare v kombinaciji s Travel biotics (po nasvetu na vašem predavanju o črevesju) se je več kot očitno poznala sprememba v mojem počutju in zdravju, zelo priporočam.

 8. Maja M.

  Procare v kombinaciji s Travel biotics (po nasvetu na vašem predavanju o črevesju) se je več kot očitno poznala sprememba v mojem počutju in zdravju, zelo priporočam.

 9. Nina Ožura

  Imela sem razdraženo črevesje in po prvi kuri že občutim olajšanje. Tudi pri odpronosti računam na dobre učinke 🙂

 10. mateja mali

  Pri tezavah z napihnenostjo,splosno utrujenostjo in nerednim odvajanjem,kljub dobri prehrani in gibanju,sem poskusila s kuro probiotikov.ze kmalu so bili rezultati vidni.res so odlicni.

 11. Sabrina Grižon

  prvič sem poizkusila s probiotikom in sicer po prebranem članku (kateri je primeren zate?)in morem reči, da sem zelo zadovoljna! kdaj pa kdaj me muči razdraženo črevesje in zaprtost in odkar ga jemljem, teh težav nimam več. že po enem tednu sem občutila razliko.

 12. Helena Merc

  Kupili za sina za krepitev oz. vzpostavitev ravnovesja črevesne flore in že po krajšem jemanju je bilo njegovo počutje boljše, prebava urejena. Pa tudi kot zdravilo za herpes smo ga uspešno testirali in bili nad rezultatom zelo zadovoljni. Na herpes nanesli del kapsule in hitro rešili neprijetno situacijo.

 13. Tina Tabakovič

  Probiotiki so super, so mi ze veckrat pomagali pri neprijetnih prebavnih tezavah. Njihovo delovanje je mozno zacutiti ze v parih dneh. Priporocam se posebej tistim, ki veliko potujete in se tezko prilagodite okolju oziroma prehrani.

 14. Petra Jamnikar

  Sem bila v dvomih, ali bo res pomagalo. In kljub desetletju kroničnih težav s prebavo, so se spremembe na bolje pokazale že po prvih desetih dneh jemanja.

 15. Katja Bučar

  Res odličen izdelek, tudi meni je pomagal, imela sem res razdraženo črevesje. Prvo izboljšanje je bilo že po nekaj dneh jemanja. Priporočam.

 16. Larissa Bobkova Lagudin

  Odličen izdelek, odličen rezultat! Boljša prebava in počutje že po enem tednu.

Podaj mnenje

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci najdeš blagovne znamke prehranskih dodatkov in hrane, za katerimi 100% stojim, saj jih tudi sama uporabljam in jih kot strokovnjakinja s področja naturopatije in tradicionalne kitajske medicine, tudi priporočam.

Zelo pomembno je kakšne prehranske dodatke uživaš ter v kakšnih razmerjih in kombinaciji se le ti nahajajo. Zato sodelujem izključno z blagovnimi znamkami, kjer produkte na podlagi znanstvenih študij razvijajo znanstveniki, holistični nutricionisti, naturopatski zdravniki in drugi strokovnjaki. Popolnoma vsi produkti so 100% naravni, etični in vsebujejo najkakovostnejše in najbolj kvalitetne vire surovin. Diana Vlahinic

Diana Vlahinič

Poišči tudi

SORODNI IZDELKI

-50%
Original price was: 39,95 €.Current price is: 19,98 €.
-70%
Original price was: 32,95 €.Current price is: 9,89 €.
-31%
Original price was: 86,85 €.Current price is: 59,85 €.
-70%
Original price was: 19,95 €.Current price is: 5,99 €.
-70%
Original price was: 15,95 €.Current price is: 4,79 €.
-20%
Original price was: 35,95 €.Current price is: 28,76 €.
-70%
Original price was: 32,00 €.Current price is: 9,60 €.
-30%
Original price was: 15,95 €.Current price is: 11,17 €.
Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.