Peak focus, 60 kapsul

45,95 

Peak Focus je prehransko dopolnilo za podporo naših možganov s kombinacijo odlično raziskanih zeliščnih izvlečkov, ki spodbujajo k optimalni koncentraciji.

Brezplačna dostava z nakupom nad 60 €

100% aktivne sestavine v kapsuli

Vegansko

100% naravno

Oddajte vaše mnenje o izdelku iz vašega nakupa in pridobite bon za 100€

Več o nagradni igri

V vsakdanjem življenju je ogromno trenutkov, ko morajo naši možgani vzdrževati koncentracijo, odzivnost in mentalno funkcijo.

Lahko gre za učenje za izpite, delo v stresnem okolju, premagovanje novih izzivov ali zgolj upad kognitivnih zmožnosti.

Peak Focus je prehransko dopolnilo za podporo naših možganov s kombinacijo odlično raziskanih zeliščnih izvlečkov, ki spodbujajo k optimalni koncentraciji. Izvleček melise (Melissa officinalis) pomaga vzdrževati dobre kognitivne zmožnosti, kadulja (Salvia officinalis in Lavandulifolia) pa pomaga pri vzdrževanju optimalnega dobrega počutja, vključno z izboljšano koncentracijo, pozornostjo in spominom.

Peak Focus je ustvarjen iz naravnih in certificirano ekoloških sestavin. Nikakršne potrebe ni po kemičnih, sintetičnih spojinah, saj so raziskave dokazale, da naravni ekstrakti melise in kadulje pomagajo pri vzdrževanju dobrih kognitivnih funkcij.

Peak Focus deluje že v 1-2 urah po zgolj enem odmerku.

  • Vsebuje dva izjemno raziskana rastlinska ekstrakta, ki zagotavljata efektivno količino aktivnih učinkovin.
  • Izvleček kadulje, uporabljen v tem izdelku, ima za sabo klinične študije na Raziskovalnem centru za možgane, zmogljivost in nutricionizem (Brain, Performance and Nutrition Centre, UK) na Univerzi Northumbria v Angliji.
  • Deluje v 1-2 urah po zaužitju.
  • Certificirano ekološko (Soil Association).
  • 100% aktivne učinkovine, brez polnil, veziv in drugih nepotrebnih dodatkov.
  • Brez GSO, palmovega olja, NI testirano na živalih, etično izdelano.

peak-focus-60-kapsul-orca-prehransko-dopolnilo

1 mnenje za Peak focus, 60 kapsul

  1. Slab rezultat (preverjena stranka)

    Hčerka jemlje že nekaj časa,vendar žau pravi,da ne opazi razlike.

Podaj mnenje

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci najdeš blagovne znamke prehranskih dodatkov in hrane, za katerimi 100% stojim, saj jih tudi sama uporabljam in jih kot strokovnjakinja s področja naturopatije in tradicionalne kitajske medicine, tudi priporočam.

Zelo pomembno je kakšne prehranske dodatke uživaš ter v kakšnih razmerjih in kombinaciji se le ti nahajajo. Zato sodelujem izključno z blagovnimi znamkami, kjer produkte na podlagi znanstvenih študij razvijajo znanstveniki, holistični nutricionisti, naturopatski zdravniki in drugi strokovnjaki. Popolnoma vsi produkti so 100% naravni, etični in vsebujejo najkakovostnejše in najbolj kvalitetne vire surovin. Diana Vlahinic

Diana Vlahinič

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.