Obogaten Rhodiola kompleks (30 kapsul)

16,95 

Adaptogena zelišča ashwagandha, sibirski ginseng, schisandra, cikorija in rhodiola imajo dolgo zgodovino tradicionalne uporabe za obnovitev energije, razploženja, vitalnosti in zaščite pred kroničnim stresom.

Brezplačna dostava z nakupom nad 60 €

100% aktivne sestavine

Vegansko

Brez glutena

100% naravno

Oddajte vaše mnenje o izdelku iz vašega nakupa in pridobite bon za 100€

Več o nagradni igri

Adaptogena zelišča ashwagandha, sibirski ginseng, schisandra, cikorija in rhodiola imajo dolgo zgodovino tradicionalne uporabe za obnovitev energije, razploženja, vitalnosti in zaščite pred kroničnim stresom. Veliko modernih kliničnih študij je pokazalo, da lahko izboljšajo številne s stresom povezane simptome, vključno s kronično utrujenostjo, anksioznostjo, depresijo, slabo koncentracijo in psihično in emocionalno izgorelostjo, obenem pa povečajo učinkovitost pod stresom.

6 mnenj za Obogaten Rhodiola kompleks (30 kapsul)

 1. m.frelih

  Ta kompleks definitivno pomaga pri lajšanju stresa in blaži tesnobo. Sam po sebi ne bo naredil čudeža, vendar je odličen pomočnik!

 2. Špela (preverjena stranka)

  Navdušila me je kombinacija vseh adaptogenov v eni steklenički: sibirski ginseng, rhodiola, šisandra, ašvaganda. Jaz sem jo kupila, ko mi je stres (žal) že porušil ravnovesje in načel imunski sistem, ampak sem potem kar hitro prišla spet na “zeleno vejo”. Naslednjič ga nedvomno uporabim prej in tako vzdržujem ravnovesje kljub velikim stresnim obremenitvam.

 3. Nina Markovič

  Super izdelek za izboljšanje razpoloženja in bojevanju proti stresu. Sama sem ga kupila ker vsebuje standardizirano ashwagando v kombinaciji z ostalimi dopolnili. Pred tem sem kupovala samo ashwagando v prahu, tukaj he pa v točno določeni količini z ostalimi super dodatki.

 4. suzana plešic

  v kratkem času sem opazila učinek jasnosti, povečane koncentracije in spomina. 🙂

 5. Maruša Štorman

  Super izdelek! Odkrila sem ga letos, ko sem si zelela na naravni nacin izboljsati koncentracijo, spomin in zdravje nasploh. Moram priznati, da je bila odlocitev prava in da bom posegla tudi po drugih Viridian izdelkih, ki mi bodo lahko prisli v postev. Sedaj pa se bom morala odpraviti po novo steklenicko, saj se izpitno obdobje hitro priblizuje 🙂

 6. Alenka Koželj

  Ta izdelek me je zelo prijetno presenetil. Zelo pomaga kadar sem pod velikim stresom 🙂

Podaj mnenje

Trgovina OrCa

MOJE ZAGOTOVILO TEBI

V Orci najdeš blagovne znamke prehranskih dodatkov in hrane, za katerimi 100% stojim, saj jih tudi sama uporabljam in jih kot strokovnjakinja s področja naturopatije in tradicionalne kitajske medicine, tudi priporočam.

Zelo pomembno je kakšne prehranske dodatke uživaš ter v kakšnih razmerjih in kombinaciji se le ti nahajajo. Zato sodelujem izključno z blagovnimi znamkami, kjer produkte na podlagi znanstvenih študij razvijajo znanstveniki, holistični nutricionisti, naturopatski zdravniki in drugi strokovnjaki. Popolnoma vsi produkti so 100% naravni, etični in vsebujejo najkakovostnejše in najbolj kvalitetne vire surovin. Diana Vlahinic

Diana Vlahinič

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.