9. junija, 2023
|

Domača lekarna

Kitajska medicina

Zakaj prav 65+ ?

Multivitamin 65+ je posebej oblikovan za podporo starejših od 65 let. Vključuje dodane prebavne faktorje, ki pripomorejo k uravnoteženemu okolju za optimalno prebavo. 100% aktivne sestavine, ki so jih smiselno izbrali strokovnjaki za prehrano.

5 razlogov

  • Vsebuje vseh 8 esencialnih B vitaminov,
  • prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti,
  • z dodanimi prebavnimi encimi,
  • vitamin D, C, K in cink prispevajo k ohranjanju normalnih kosti,
  • vitamin A prispeva k ohranjanju normalnega vida.

Multivitaminska in mineralna formula

Multivitaminska in mineralna formula, posebej oblikovana za potrebe starejših od 65 let, z dodanimi prebavnimi encimi in betain HCL.
 
S staranjem se povečuje tveganje za razvoj degenerativnih bolezni, saj lahko spremembe v prebavilih zmanjšajo absorpcijo potrebne količine hranilnih snovi. Ta dodatek vsebuje encime amilazo, laktazo, lipazo in proteazo, ki pomagajo spodbujati zdravo in uravnoteženo okolje za optimalno prebavo.

Vitamini skupine B

Vitamini skupine B (B1, B2, B3, B5, B6 in B12) ter biotin, folna kislina in holin imajo pomembno vlogo pri ohranjanju dobrega zdravja in počutja. Skupaj prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, k normalnemu psihološkemu delovanju in umski zmogljivosti, energijski presnovi, uravnavanju hormonskega delovanja, delovanju imunskega in živčnega sistema ter ohranjanju normalne kože, vida in rdečih krvničk.

Vitamin D3

Veganski vitamin D3 v tem prehranskem dopolnilu prispeva k ohranjanju normalnih kosti, zob, delovanja mišic in imunskega sistema, pri tem pa ga podpirajo še vitamin A, vitamin C in cink. Vitamin D pomaga zmanjšati tveganje za padce, povezane z nestabilno držo in mišično šibkostjo, kar je zlasti dejavnik tveganja za zlome kosti pri moških in ženskah, starih 60 let in več. Vitamin K2 dodatno prispeva k ohranjanju normalnih kosti, selen pa k normalnemu delovanju ščitnice.

Vsebuje 100 % aktivnih sestavin, ki so jih izbrali strokovnjaki za prehrano, brez umetnih polnil in škodljivih snovi. Pridobljene v skladu s strogimi etičnimi merili družbe Viridian, vključno s prepovedjo testiranja na živalih, brez GSO in palmovega olja.

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.