28. februarja, 2024
|

Viridian C Vitamin (prehransko dopolnilo)

C Vitamin je bistveno/ esencialno hranilo, znano po svoji podporni vlogi imunskemu sistemu. Pomemben je tudi za številne druge koristne vidike zdravja našega telesa. Dnevni dodatek/ odmerek pomaga zagotoviti redno prejemanje priporočene količine. Prav tako lahko podpira dodatne zahteve telesa, še posebej v času sprememb, kot so bolezni, stres ali pomanjkanje vitamina C. 

Spoznaj linijo Viridian C Vitaminov

Viridian Nutrition C Vitamin prehranska dopolnila vsebujejo sedem (7) formulacij, obogatenih z Vitaminom C. Vsako od sestavin, naravnega izvora, so razvili usposobljeni Viridianovi strokovnjaki za prehrano. Na voljo so različne oblike/ formati, in sicer kapsule, tekočine in praški.

Extra C v 550mg in 950mg, v kapsulah, je visoko potentni in klinično testiran C Vitamin, z izboljšano absorbcijo.

Vitamin C 500mg + Cink, v kapsulah ali v prahu, je puferiran in zato nežen do želodca.

Popolnoma organski C vitamini iz češnje Acerola so okusen način za uživanje C Vitamina, trajnostno pridobljeni in ekološko certificirani s strani Soil Association organizacije: 

Kako učinkuje C vitamin?

Vitamin C je esencialno/ bistveno hranilo za telo, ki prispeva k številnim funkcijam (v celicah). Je ključnega pomena za zdrav imunski sistem, prispeva k normalnemu delovanju številnih struktur v telesu, vključno s kostmi, zobmi in dlesnimi, k normalnemu delovanju živčnega sistema ter zmanjšanju
utrujenosti in izčrpanosti.

Prav tako podpira kožo, s prispevanjem k normalni tvorbi kolagena ter k zaščiti celice pred oksidativnim stresom. Kot vsi Viridianovi izdelki, je tudi linija C vitaminov razvita tako, da zagotavlja čistost in učinkovitost v celoti, od semena do recilkiranja. Viridian linija sedmih prehranskih dodatkov vitamina C vsebuje 100% aktivne sestavine, brez veziv ali polnil, brez sladkorja ali umetnih/ sintetičnih dodatkov.

So brez GSO, niso testirani na živalih in brez palmovega olja. Viridian prehranski dodatki so pridobljeni iz rastlinskih virov in so veganski.

Extra C

Prehransko dopolnilo Extra C je klinično raziskana visoko potencirana oblika vitamina C, ki zagotavlja izboljšano absorbcijo in zadrževanje C vitamina v celicah. Vezava na lipidne metabolite poveča biološko razpoložljivost, zaradi česar se dlje časa zadržuje v celicah in bolje absorbira v primerjavi z drugimi, tradicionalnimi, oblikami C vitamina. Rezultat je povečanje porazdelitve C vitamina v celicah, kar pomaga doseči optimalno raven. Ta veganski prehranski dodatek je pridobljen iz naravnih sestavin, s postopkom fermentacije ekološke koruze (brez GSO). Na voljo je v obliki kapsul Extra C 550mg in 950mg.

Vitamin C 500mg + Zink

Prehransko dopolnilo Vitamin C + Zink je skrbno oblikovana uravnotežena mešanica treh askorbatov z dodanimi bioflavonoidi iz citrusov, razvita za podporo imunskemu sistemu. Askorbinska kislina, pridobljena iz ekološke koruze, je vezana s cinkom, magnezijem in kalcijem, da je puferirana.

S tem se zmanjša kislost, da smo nežnejši do želodca. Dodatek cinka prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema. To vegansko prehransko dopolnilo je, za dodatno fleksibilnost pri odmerjanju, na voljo v obliki kapsul in v prahu. Ena kapsula vsebuje 500mg vitamina C, prašek vsebuje več kot 1g vitamina C na odmerek.

Ekološka acerola tekoči vitamin C,100ml, Ekološka acerola vitamin C v prahu, 50mg, Viridikid ekološki vitamin C v kapljicah, 50ml

Ekološko certificirana Viridian acerola je vrsta čistega sadnega vitamina C, ki je naravno bogata s tem bistvenim hranilom. Češnja acerola zagotavlja do 30x več vitamina C kot pomaranče in je bogat naravni vir ki prispeva k zdravemu/ normalnemu imunskemu sistemu.

V ponudbi imamo tri Viridian prehranske dodatke, ki vsebujejo češnje acerola iz ekološke pridelave v Braziliji, kjer je idealno podnebje za zagotavljanje bogatih hranil češnje, ročno obiranje pa to občutljivo sadje ohranja celo in sočasno ohranja trajnostno delovanje. Kmetija pa izvaja program vračanja skupnosti in podpore lokalnemu prebivalstvu.

Češnje acerola po obiranju zamrznemo, posušimo, da ohranimo hranila in zagotovimo najvišjo možno vsebnost vitamina C. 100% češnja je na voljo v prahu, ki se enostavno razstopi, ali v tekoči obliki, ki je kombinirana z organskim kokosovim glicerinom in naravnim pomarančnim oljem. Ta ekološka prehranska dopolnila so certificirana s strani organizacije Soil Association.

Viridianova paleta, 100% organskega vitamina C iz češenj acerola, je okusen način za naravno povečanje vitamin C v telesu in primeren za celo družino.

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.