12. maja, 2010
|

Veganski recepti

Zelena juhica z ingverjem

Potrebuješ:

  • 1 jedilno žlico oljčnega olja
  • 2 stroka česna (sesekljana)
  • 1 srednjo čebulo
  • za 2 cm velik kolutek ingverjeve korenine (olupljen in nariban)
  • 2 srednja brokolija (narezana na koščke)
  • 4 srednje krompirje (narezane na koščke)
  • 3 jedilne žlice Pulsin grahovih proteinov
  • skodelico kokosovega mleka
  • sol in poper po okusu
  • 1 pest grobo sesekljanega peteršilja

Priprava:

  • Najprej na žlici oljčnega olja popražiš čebulo, česen in ingver. Nato dodaš na koščke narezan brokoli in na manjše koščke narezan krompir.
  • Dodaš vodo (zelenjava mora biti prekrita).
  • Nato dodaš grobo sesekljan peteršilj ter posoliš. Počakaš, da zavre, pokriješ lonec in zmanjšaš na srednjo temperaturo.
  • Ko je kuhano, posodo odstaviš z ognja in vse skupaj zmiksaš v blenderju (ali s paličnim mešalnikom).
  • Gosto juho sedaj vliješ nazaj v posodo, dodaš kokosovo mleko in grahove proteine. Juhice ne segrevaš več. Po okusu še posoliš in popraš.

Postrežeš lahko s ščepcem sveže sesekljanega peteršilja, Bioin ekološkimi konopljini semeni ali ovseno smetano.

Naj bo zeleno, pa dober tek! 🙂

Pulsin grahovi proteini – izolat (250g) – Izdelek iz zgodbe

Pulsinov izolat grahovih proteinov je visoko kakovostni nealergeni beljakovinski prah, ki vašemu telesu priskrbi uravnotežen, dobro prebavljiv vir aminokislin v višini 85%.

 

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
Košarica
V kolikor s tem soglašate (kliknete na zadevni gumb) bomo na vašo napravo poleg obveznih piškotkov namestili tudi analitične piškotke in piškotke naših oglaševalskih partnerjev (Google Analytics, FB pixel, ipd). Več o naši rabi piškotkov najdete na tej povezavi.