12. maja, 2010
|

Veganski recepti

Veganski sladoled z acai jagodami

POTREBUJEMO:

  • pol skodelice kokosovega mleka (skupaj s smetano, ki se nabere na vrhu pokrovčka)
  • 3 jedilne žlice ekoloških acai jagod v prahu
  • 6 zamrznjenih banan (najprej jih olupite in narežete na kolutke ter nato zamrznete)
  • 3 kapljice esence vanilije
  • borovnice (opcijsko)

PRIPRAVA:

  • Najprej zmešate kokosovo mleko, acai jagode v prahu in esenco vanilije. Nato mešanici dodate še zamrznjene banane in ponovno zaženete blender.

Maso predenete v lične skodelice in samo še uživate!

Pa dober tek!

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.