12. maja, 2010
|

Veganski recepti

Veganski sladoled z acai jagodami

POTREBUJEMO:

  • pol skodelice kokosovega mleka (skupaj s smetano, ki se nabere na vrhu pokrovčka)
  • 3 jedilne žlice ekoloških acai jagod v prahu
  • 6 zamrznjenih banan (najprej jih olupite in narežete na kolutke ter nato zamrznete)
  • 3 kapljice esence vanilije
  • borovnice (opcijsko)

PRIPRAVA:

  • Najprej zmešate kokosovo mleko, acai jagode v prahu in esenco vanilije. Nato mešanici dodate še zamrznjene banane in ponovno zaženete blender.

Maso predenete v lične skodelice in samo še uživate!

Pa dober tek!

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
Košarica
V kolikor s tem soglašate (kliknete na zadevni gumb) bomo na vašo napravo poleg obveznih piškotkov namestili tudi analitične piškotke in piškotke naših oglaševalskih partnerjev (Google Analytics, FB pixel, ipd). Več o naši rabi piškotkov najdete na tej povezavi.