12. maja, 2010
|

Veganski recepti

Veganski “jajčni” liker

Tokrat je na vrsti veganska in presna različica, ki bo zagotovo polepšala večer. Pripravite ga lahko nekoliko več in povabite še otročke k ustvarjanju.

Potrebujete:

  • 400 ml konopljinega mleka (recept tukaj)
  • 2 zamrznjeni banani
  • 1/4 čajne žličke muškatnega oreščka
  • 1/4 čajne žličke cimeta
  • 1 velik namočen datelj
  • ščep mletih nageljnovih žbic
  • 1/4 čajne žličke vanilijevega ekstrakta
  • ščepec himalajske soli

Priprava:

  • Vse sestavine zmiksate v blenderju in postrežete. Okrasite lahko z malo cimeta in muškatnega oreščka.

Uživajte!

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
Košarica
V kolikor s tem soglašate (kliknete na zadevni gumb) bomo na vašo napravo poleg obveznih piškotkov namestili tudi analitične piškotke in piškotke naših oglaševalskih partnerjev (Google Analytics, FB pixel, ipd). Več o naši rabi piškotkov najdete na tej povezavi.