12. maja, 2010
|

Veganski recepti

Sladoled iz mace, čokolade in arašidov

POTREBUJEMO:

  • 1 skodelico namočenih indijskih oreškov
  • pol skodelice vode
  • 1 banana
  • 1/3 skodelice javorjevega sirupa
  • 2 jedilni žlici ekološke mace v prahu
  • ščep himalajske soli
  • 1 čajno žličko vanilije v prahu
  • 1/3 skodelice lomljenih koščkov jedilne čokolade
  • 1/4 skodelice nesoljenih arašidov

POSTOPEK:

  • Vse sestavine, razen jedilne čokolade in arašidov, zmiksajte v blenderju v homogeno maso.
  • Pretočite jo v posodico in za pol ure postavite v zamrzovalnik. Po pol ure vzamite posodico iz zamrzovalnika in v maso vmešajte še koščke čokolade in arašide. Posodo spet postavite v zamrzovalnik, tokrat za 6-8 ur.

Zaključek recepta:

  • Vse štiri od sebe, sklečko sladoleda v roke in možgane na off!

Pa dober tek! 🙂

Ta izdelek lahko najdete v naši trgovini, z to povezavo.

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.