12. maja, 2010
|

Veganski recepti

Presna, brezglutenska domača “nutella”

Potrebuješ:

  • 1/2 skodelice ekološkega, deviškega kokosovega olja
  • 2 skodelici praženih lešnikov
  • 1/2 skodelice ekološkega, presnega kakava
  • 1/2 skodelice ekološkea sladkorja kokosovih palm
  • 1/8 čajne žličke himalajske soli
  • ščep vanilije v prahu
  • po želji še: 1/2 čajne žličke dobre, brezglutenske žitne kave

Priprava:

  • Vse sestavine hitro v blender in mix, mix, mix!

Domača, brezglutenska, popolnoma rastlinska, presna ‘Nutella’ je končana!

P.S.: Poskusite maso čimbolje zmiksati, da bo namaz res gladek. 🙂

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
Košarica
V kolikor s tem soglašate (kliknete na zadevni gumb) bomo na vašo napravo poleg obveznih piškotkov namestili tudi analitične piškotke in piškotke naših oglaševalskih partnerjev (Google Analytics, FB pixel, ipd). Več o naši rabi piškotkov najdete na tej povezavi.