V blenderju posebaj zmiksate mandlje, lešnike in ovsene kosmiče v moko. V posodi zmešajte moke, vanilijo v prahu in sol. Nato dodajte kokosovo moko in agavin sirup. Z rokami maso dobro pregnetite. Če je presuha, lahko dodate žlico vode, a dodajajte jo res po žlicah, ker se lahko hitro zgodi, da masa postane pocasta.
Ko se vam bo zdela masa primerno gosta in kompaktna, jo razvaljajte in postavite za eno urico v haldilnik.
Nato z modelčki (mi smo uporabili modelčke v obliki srčka :)) izrežite figurice, jih namažite z domačo marmelado in pokrijte z drugim srčkom. Če bo število srčkov neparno, ne skrbite, tisti “nepari” so namenjeni vašim želodčkom, je že moralo biti tako.
Prijetno sladkanje! 🙂
Diana vlahnič
Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine
V kolikor s tem soglašate (kliknete na zadevni gumb) bomo na vašo napravo poleg obveznih piškotkov namestili tudi analitične piškotke in piškotke naših oglaševalskih partnerjev (Google Analytics, FB pixel, ipd). Več o naši rabi piškotkov najdete na tej povezavi.