12. maja, 2010
|

Veganski recepti

Piškoti iz pire in ovsenih kosmičev

Potrebujemo:

  • 170g ovsenih kosmičev
  • 100g pirine moke
  • 50g Pulsin konopljinih proteinov
  • 100g kokosovih ostružkov
  • 75g agavinega sirupa (po želji lahko dodate še kakšen namočen datelj)
  • 6g vinskega kamna
  • 125g stopljenega kokosovega masla
  • 80g naribanega svežega ingverja (če imate možnost, se držite svežega ingverja, ki da piškotkom res poseben čar)

Priprava:

  • Vse sestavine skupaj zmešaš v posodi in jih dobro pregneteš z roko. Masa je sicer nekoliko drobljiva, zato previdno. Če je presuha, lahko dodaš še kakšno žlico ovsenega mleka/vode (v kateri so bili namočeni datlji), če je masa premokra, ji dodaj še nekaj mešanice konopljinih proteinov in pirine moke. 
  • Iz mase nato oblikuješ kroglice v velikosti oreha in jih položiš na pomaščen pekač.
  • Kroglice še rahlo sploščiš z vilicami ter jih pečeš na 160 stopinj, 20-23 minut.

 Mhmm, vrhunsko! 🙂

NAPIŠI KOMENTAR

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Diana avtorica člankov Orca

Diana Vlahinič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine​

Za dodatno pomoč ali nasvet smo na voljo v naši trgovini OrCa, na Komenskega ulici 44 v Ljubljani ali pa nas kontaktirajte tukaj.


Facebook


Instagram

Pulsin presni konopljini proteini (1kg). Pulsin.

Izdelek iz zgodbe

Pulsin presni konopljini proteini (1kg)

Visoko kakovostni nealergeni beljakovinski prah, za dopolnitev prehrane iz različnih razlogov.


Preveri v trgovini

Preveri še ostale prispevke​

Brezplacna e-knjiga top5

Prijavi se na Orca e-novice in dobiš e-knjigo TOP 5!

Izpolni spodnji obrazec.

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
Košarica
V kolikor s tem soglašate (kliknete na zadevni gumb) bomo na vašo napravo poleg obveznih piškotkov namestili tudi analitične piškotke in piškotke naših oglaševalskih partnerjev (Google Analytics, FB pixel, ipd). Več o naši rabi piškotkov najdete na tej povezavi.