12. maja, 2010
|

Veganski recepti

Naša vroča čokolada

Potrebuješ:

  • 1,5 skodelice ekološkega kakava v prahu
  • 1,5 skodelice ekološkega sladkorja kokosovih palm
  • 1 čž vanilije v prahu
  • 1/2 čž cimeta v prahu
  • 1/8 čž kajenskega popra v prahu

Priprava:

  • Segreješ lešnikovo ali mandljevo mleko in preliješ čez 2 čajni žlički mešanice. Če želiš bolj gosto varianto, vse skupaj predeneš v blender, dodaš še eno banano ter 1 jedilno žlico kokosovega mleka iz pločevinke.

Piješ samo ob najlepših jutrih in/ali večerih – torej, vsak dan. Pa na zdravje! 🙂

 

 

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.