12. maja, 2010
|

Veganski recepti

Mini pice

Za testo potrebujete:

PRIPRAVA:

  • Najprej prelijte vodo v večjo posodo, dodajte sol in suhi kvas ter premešajte. Postopoma dodajajte moko in konopljine proteine, da postane testo gnetljivo. Dobro ga gnetite nekaj minut.
  • Pregneteno testo dajte nazaj v posodo, pokapljajte s kokosovim oljem in pokrijte s plastično folijo. Na toplem naj počiva kakšno uro ali dve.

Najlepše pri pici, po našem mnenju, je to, da si jo lahko vsak pripravi po svoji želji in okusu. Prekrasno je poleti, ko na hitro skočiš na svoj vrtiček in nabereš dobrote kar tam, do takrat pa porabiš tisto, kar najdeš v hladilniku.

  • Pripraviš dobro paradižnikovo mezgo (lahko je tudi kupljena, a domača ima poseben čar), iz testa pripraviš 8-10 majhnih picetk in jih premažeš z mezgo. Nanjo naložiš Violife sirček in dobrote po svojem okusu, morda lahko poskusite tudi s koščki krompirja, prisežemo, da zelooo pozitivno preseneti. Dodajte še kakšno papriko, paradižnik v kosih, bučke, popečene jajčevce, sveže kalčke, brokoli, cvetačo, mlado čebulico….

Saj veste, kako pravijo: sky is the limit. Čarajte po mili volji, v svojo slast in slast najdražjih.

Dober tek! 🙂


NAPIŠI KOMENTAR

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Diana avtorica člankov Orca

Diana Vlahinič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine​

Za dodatno pomoč ali nasvet smo na voljo v naši trgovini OrCa, na Komenskega ulici 44 v Ljubljani ali pa nas kontaktirajte tukaj.


Facebook


Instagram

Pulsin presni konopljini proteini (1kg). Pulsin.

Izdelek iz zgodbe

Pulsin presni konopljini proteini (1kg)

Visoko kakovostni nealergeni beljakovinski prah, za dopolnitev prehrane iz različnih razlogov.


Preveri v trgovini

Preveri še ostale prispevke​

Brezplacna e-knjiga top5

Prijavi se na Orca e-novice in dobiš e-knjigo TOP 5!

Izpolni spodnji obrazec.

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.