12. maja, 2010
|

Veganski recepti

Kuskus s koromačem, olivami in limoninim sokom

Potrebuješ:

Priprava:

  • Najprej očistiš koromač in ga popečeš na kokosovem olju (kakšnih 10-15 minut, da karamelizira).
  • Dodaš koriander v prahu, kuhano čičeriko, olive in limonin sok. Na zmernem ognju kuhaš še nekaj minut, da se okusi prepojijo. Dodaš še konopljina semena za dodatne beljakovine in zdrave maščobe.
  • Skuhaš kuskus in ga z vilico nadrobiš na krožnik. Čez poliješ omako iz čičerike in koromača.

P.S. po želji lahko naribaš še Violife sirček in pustiš, da se stopi.

Koliko barv na krožniku! Dober tek! 🙂

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.