1/2 skodelice Violife sira za pico, naribanega + 3 lističe Violife sira z zelišči
Priprava:
Najprej skuhaj riž in ga postavi na stran.
V posodo zlij zelenjavno juho in vodo in v njej skuhaj cvetačo. Ko je kuhana, samo cvetačo prestavi v blender. Zmiksaj v kremasto zmes, po potrebi dodaj ovseno smetano in kakšno žlico zelenjavne juhe. Naj bo zares kremasto. Posoliš in po okusu, popraš. Kremasto omako preliješ po rižu in dobro premešaš.
V drugi ponvici na kokosovem olju prepraži česen in nanj vlij kremasto riževo mešanico. Odstavi z ognja in dodaj še Violife nariban sirček, ter v notranjost potopi na manjše koščke natrgan Violife sir z zelišči.
Ko se sirček stopi, vse skupaj premešaj. Voila!
Dober tek vsem! 🙂
Diana vlahnič
Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine