12. maja, 2010
|

Veganski recepti

Kostanjevi piškotki

Za kostanjeve piškotke potrebuješ:

  • 200 gramov kostanjevega pireja (skuhan kostanj, olupljen in pretlačen)
  • 150 gramov pirine moke
  • 100 gramov ekološkega sladkorja kokosovih palm
  • 8 gramov vinskega kamna
  • ščep nerafinirane morske soli
  • 100 gramov ekološkega, deviškega kokosovega olja
  • 100 gramov vode

Priprava:

  • Najprej segreješ pečico na 185 stopinj Celzija.
  • Nato zmešaš kostanjev pire, pirino moko, sladkor kokosovih palm, vinski kamen in sol ter priliješ stopljeno kokosovo olje in vodo. Zamesiš testo, z žličko oblikuješ kroglice v velikosti oreha in jih postavljaš na pekač s peki papirjem.
  • Postaviš v pečico ter pečeš kakšnih 15 minutk (tudi kakšno manj, ne bo nič narobe). Ko je pečeno, vzameš iz pečice, postaviš na rešetko in počakaš, da se ohladi.

To je vse! 🙂

Presno ekološko kokosovo olje, 500g – Izdelek iz zgodbe

Viridian Nutrition presno, ekološko in hladno stiskano, deviško kokosovo olje, je prejelo Soil Association nagrado Organic Food Awards. Kokosovo olje lahko uprabljate za kuhanje, nego telesa in za podporo pri športnih aktivnostih.

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.