12. maja, 2010
|

Veganski recepti

Koruzna juhica

Potrebujemo:

  • 2 konzervi soparjene koruze
  • 1 rdečo papriko
  • 1/4 skodelice jedilnega kvasa
  • 1 veliko jedilno žlico ekološkega, deviškega kokosovega olja
  • 1 čajno žličko kumine
  • 1 čajno žličko sladke paprike
  • 1/4 čajne žličke kajenskega popra
  • 1 manjšo rdečo čebulo
  • 2 stroka česna
  • 1 skodelico vode ali kokosovega mleka
  • sol in poper po okusu

Priprava:

  • Splaknite koruzo in jo eno konzervo predenite v blender. Dodajte vse ostale sestavine in zmiksajte.
  • Dodajte še tisto drugo konzervo koruze in jo samo vmešajte. Vse skupaj prelijte v lonec in na hitro pogrejte na ognju.

Ta-daa! Zraven paše popečena brusketa s kapljico domačega oljčnega olja. Mhmmm…. 🙂

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.