V skledici najprej zmešaš očiščene in narezane jagode, jih posuješ s kokosovim sladkorjem in preliješ z limoninim sokom. Pustiš, da se okusi malce prepojijo.
V drugi skodelici zmešaš rastlinsko mleko in limonin sok.
V večji posodici zmešaš moko, grahove proteine, makova semena, limonino lupinico in vinski kamen. Dodaš kokosovo olje in agavin sirup, primešaš še rastlinsko mleko z limoninim sokom. Dobro premešaš, da nastane homogena masa. Morda bo potrebno dodati še kakšno žlico rastlinskega mleka. Masa naj bo bolj gosta, kot za tipične “ameriške” palačinke.
Palačinke spečeš v dobro segreti ponvici, premazani s kokosovim oljem. Maso vliješ na olje. Ko vidiš, da je palačinka ob strani postala nežno rjave barve, ravno prav zapečena, jo previdno obrneš in popečeš še na drugi strani.
Palačinke preliješ s pripravljenimi jagodami in postrežeš.
Njami in dober tek! 🙂
Diana vlahnič
Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine
Spoštovani
Prosim za pomoč kako bi z vegansko hrano prišel do recepta , da bi na sebi zgradil mišično maso , ki jo nimam nič , in sem začel hujšati , in prosim za nasvet.
V kolikor s tem soglašate (kliknete na zadevni gumb) bomo na vašo napravo poleg obveznih piškotkov namestili tudi analitične piškotke in piškotke naših oglaševalskih partnerjev (Google Analytics, FB pixel, ipd). Več o naši rabi piškotkov najdete na tej povezavi.
Spoštovani
Prosim za pomoč kako bi z vegansko hrano prišel do recepta , da bi na sebi zgradil mišično maso , ki jo nimam nič , in sem začel hujšati , in prosim za nasvet.