13. junija, 2010
|

Pomoč živalim

Pomagajmo jim preživeti

“Pomagajmo jim preživeti!” – slovenska akcija za pomoč živalim na naftnem območju.

Ni več časa za besede, pač pa za akcijo. V četrtek 17. 6. 2010 bomo tudi Slovenci pomagali svetu in živalim. S preprosto akcijo izdelovanja krp (25×25 cm in 35×70 cm) bomo pomagali neprofitni organizaciji Craft hope, pri zbiranju krp/brisač, s katerimi bodo inštitutu za preučevanje vodnih sesalcev pomagali, da očistijo uboge z nafto prekrite živali.

Vabimo vas, da se nam pridružite pri izdelovanju krpic (krpice lahko tudi pošljete, če se izdelovanja ne morete udeležiti v živo) ali preprostih rokavičk za umivanje (brez prstov).

Izdelovali jih bomo v Centru Nalina, na Vojkovi 58, v Ljubljani. Dobimo se v četrtek 17. 6. 2010 od 17h naprej. S seboj prinesite čim več bombaža, ki ga ne potrebujete več, kakšne stare kuhinjske krpe, brisače, frotir, flanelo (karkoli, s čimer bi obrisali svojega otroka in dobro vpija) in, če ga imate, šivalni stroj. Če boste pletli ali kvačkali, si prinesite pletilke in kvačke ter bombažne prejice (nekaj jih imamo tudi mi).

Prosimo vas, da se nam javite na info@nalina.si ali 040 733 667, da bomo lahko zagotovili dovolj miz, stolov … in da vam bomo lahko poslali zemljevid z napotki, kako do nas. Če želite lahko s seboj pripeljete tudi otroke (naj bodo tako veliki, da lahko režejo). Prosimo, posredujte to sporočilo tudi svojim prijateljem, nikoli ne vemo, koga bo kaj pritegnilo in morda se bo ravno kateri od vaših prijateljev (za katerega si nikoli ne bi mislili), čutil nagovorjenega, da se nam pridruži.Veseli bomo tudi, če nam bo kdo priskočil na pomoč pri pokritju stroškov s poštnino.

Več informacij in video na spletni strani nalina.si ali na blogu nalina.

Z vašo pomočjo bomo pomagali naslednjim organizacijam:

Iskrena hvala! Pia in Tine Klančar z ekipo.

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.