5. avgusta, 2009
|

Pomoč živalim

OrCa priporoča – Mrha koščena!

Orca zato prav vsem toplo priporoča v branje knjižno uspešnico Mrha koščena (Skinny Bitch), ki se je zavihtela na sam vrh knjižnih lestvic in postala bestseller tako v Veliki Britaniji kot tudi v ZDA. Rory Freedman in Kim Barnouin, ki po metodi koščene mrhe svetujeta tudi manekenkam, igralkam in športnicam, v knjigi s presenetljivo iskrenostjo in direktnim pristopom razkrijeta marsikatero šokantno ozadje prehrambene industrije ter nam osvetlita zdrav način prehranjevanja in življenja, za »piko na i« pa v knjigo pogumno vpleteta tudi ozadje masovne živinoreje in z njo povezane krutosti do živali. Celotno vodilo in rdeča nit te osvežujoče knjige je, da nam zdrava, polnovredna in pestra bio veganska prehrana omogoča zdrav način življenja in vodi k izgubi odvečnih kilogramov ter splošnemu boljšemu počutju.

Odlomek iz knjige Mrha koščena: »Zapomni si, da se je za vse, kar je vredno imeti, vredno tudi boriti. Zdravje, vitalnost, več energije, samozavesti, boljši seks, lepši trebuh, čvrsto ritko – vse to hočeš ali ne. Lahko se še naprej trudoma vlečeš skozi življenje in objokuješ svojo nesrečo ali skleneš, da si boš ustvarila življenje, o katerem sanjaš. Jebeš izgovore, da nimaš ne časa ne denarja. Štirideset ur na teden delaš, če imaš otroke, pa še več. Zagotovo so tvoje zdravje, telo in ti bolj pomembni od vsega drugega.«

Ne glede na informacije, ki so nam danes že na voljo, pa nas lahko marsikateri podatki v knjigi povsem šokirajo in so »brca v rit«, ki jo morda potrebujemo, da naredimo nekaj zase in spremenimo način življenja ter pogled na svet. Ko zapremo ena vrata, se druga odprejo.

Toplo priporočamo v branje vsem, ne glede na vaše prehranske navade, prepričanja in način življenja – preberite knjigo z odprtimi mislimi in širokim pogledom na svet – morda se bodo ravno pri vas odprla nova vrata!

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.