12. maja, 2010
|

OrCa naravna kozmetika

Skupinsko svetovanje za barvanje las z naravnimi barvili

Drage damice,

v torek, 14.4. ob 19. uri bo v OrCi spet veselo – na delavnici Skupinskega svetovanja za barvanje las z naravnimi barvili, seveda.

Najprej bomo poslušale in skupno raziskovale prednosti naravnih pigmentov kane, indiga, amle, sene in hibiskusa, delile svoja znanja in po dodatnih informacijah spraševale mojstrico barvanja las z naravnimi barvili, go. Sonjo.

Kasneje bo ga. Sonja na voljo tudi vsaki udeleženki svetovanja posebej, kjer se bosta lahko pogovorili o željeni barvi las in določili pravo razmerje točno določenih barvil.

Poleg svetovanja pa bomo z go. Sonjo v OrCi na voljo tudi za nasvete glede težav z lasiščem in lasmi na splošno: srbeče lasišče, prhljaj, izpadanje las, krhki, pusti in lomljivi lasje ter drugih tegobic.

Ker je zanimanja vedno veliko, število mest pa tudi tokrat, omejeno, je nujno, da se na dogodek prijavite na mail info@or-ca.si ali pa si svoje mesto rezervirate preko telefona 01/2321 655.

Dogodek je brezplačen. Če še niste zbrale poguma za mini lasno preobrazbo, je morda ravno pomladanski čas primeren za spremembo. Vse se začne s prvim korakom.

Lepo vabljene,
vaša OrCa

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.