12. maja, 2010
|

OrCa naravna kozmetika

Sanctum predstavlja 100% biorazgradljivo embalažo

V začetku tega leta pa so razkrili čudovito novico in z velimi veseljem z vami delimo njihov zapis:

“Želja, ki je v nas ostala neizpolnjena vse do danes, je bila, da se tudi z embalažo, v katero shranjujemo naše 100% naravne in organske izdelke, približamo naši organski filozofiji. Zato smo toliko bolj ponosni, da vam danes lahko predstavimo popolnoma 100% biorazgradljivo embalažo, v kateri se nahajajo vsi naši čudoviti izdelki. Embalaža je tako reciklirna in biorazgradljiva.

Večina Sanctum izdelkov se nahaja v tubicah, ki so zdaj biorazgradljive, zamaški in pokrovčki posodic pa so reciklirni.

Torej, če tube po naključju res pristanejo na tleh in ne v smetnjakih (k temu vas vseeno nikakor ne spodbujamo!), se bodo popolnoma razgradile v roku devetih mesecev do petih let. Zahvala gre encimu, ki smo ga dodali v vse naše embalaže. Upamo, da se veselite z nami tega čudovitega koraka k ohranjanju neoporečne narave.”

Sanctum je s to čudovito potezo le še utrdil svoje vodilno mesto med 100% naravno, ekološko kozmetiko in po naših informacijah tega do sedaj ne ponuja še nobena naravna ekološka kozmetična znamka!

Šampon za normalne lase (200ml), Sanctum – Izdelek iz zgodbe

Šampon za redno nego normalnih do mastnih las spodbuja vzpostavitev naravnega ravnovesja na lasišču.

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.