15. maja, 2017
|

OrCa naravna kozmetika

Nove 100% Pure šminke in serumski pudri – naravna kozmetika

Z velikim veseljem sporočam, da imamo v spletni trgovini OrCa kar dve fantastični kozmetični novosti, narejeni izpod rok največjih strokovnjakov naravne kozmetike, ki te bosta naravnost navdušili!

PRVA NOVOST: 100% PURE SEMI-MAT DOLGOOBSTOJNE ŠMINKE

100% Pure semi-mat šminke so izjemno negovalne in hranilne šminke, kljub temu, da gre v resnici za (delno) mat šminkice, saj se nahajajo v osnovi kakavovega masla, ki ustnic ne bo izsuševal. Na voljo so v tako čudovitih in dolgoobstojnih barvah, da se punce v OrCi enostavno nismo mogle odločit, katera barva je najlepša! Je to divji Tempest ali orientalski Marrakesh? Umirjeni Sandstone ali živahna Prickly Pear? Težka odločitev!

DRUGA NOVOST: 100% PURE 2ND SKIN SERUMSKI TEKOČI PUDRI

Druga novost pa so neverjetni 2nd skin serumski tekoči pudri, ki v dobesednem prevodu pomenijo “naša druga koža”. In oh kako so zadeli ime! Takšnih pudrov zagotovo še nisi preizkusila!

Puder 2n skin se namreč tako zelo zlije z našo kožo (drugače res ne znam opisati!) in je tako zelo lahek in svilnat, da, ko ga namažeš na kožo imaš dobesedno občutek, kot da na koži nimaš ničesar in ga zato “nosiš” kot svojo drugo kožo. Od tu tudi njegovo ime.


100% Pure semi-mat šminke in serumski pudri, naravna kozmetika. Izjemno negovalne in hranilne Pure šminke, na osnovi kakavovega masla, ki ustnic ne izsuši. 100% Pure serumski pudri, primerni za vse tipe kože, za zdravo in negovano kožo.
Lepše in bolj natančno ne znam opisati, ker so pudri res, res neverjetni in sem prepričana, da kaj podobnega še nisi uporabljala. 100% Pure je z njimi že v prvih mesecih prodaje dosegel izjemne uspehe povsod po svetu, še posebej v državah, kjer je visoka vročina in vlaga in nam na koži ne pašejo težki in mastni pudri, zato bodo idealna popotnica tudi za v naše vroče poletje.

Ker 100% Pure 2nd skin serumski pudri ne vsebujejo nobenih emulgatorjev, jih je potrebno pred uporabo dobro pretresti.

Potem le pritisnete na zgornji gumbek pipete in nekaj kapljic nanesete na kožo. Ker so pudri serumski, so tudi tako tekoči kot serum in se enostavno razmažejo. Občutek na koži je lahek in svilnat, koža pa je videti zdrava in negovana.

Pudri nudijo srednjo do močnejšo prekrivnost; odvisno od števila nanosov in težav na koži. Primerni so za vse tipe kože, če pa je tvoja koža suha, ti svetujem, da pod puder naneseš kremico, bolj bogato z olji, saj v samem pudru praktično ni olj. Narejen je na osnovi olivnega skvalana in sadnih pigmentov.

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.