12. maja, 2010
|

OrCa naravna kozmetika

Novo: 100% Pure črtala za oči!

Predstavljamo:

1. 100% PURE SVINČNIK ZA OČI s kremasto in dolgoobstojno formulo, ki nežno drsi po koži in jo neguje z vitaminom E. Kože ne draži in je primeren celo za tiste z najbolj občutljivmi očkami. Veganski. Na voljo je v treh različnih odtenkih: črn, temno rjav in srebrno siv.

2. ter 100% PURE TEKOČE ČRTALO ZA OČI , v odtenku robide. 100% naravno tekoče črtalo za oči nas je pustil brez besed. Zelo, zelo dolgoobstojno črtalo, ki se ne razmaže, Ne draži očk in je super primeren za vse občutljivčke. Brez sintetičnih dišav, konzervansov ter drugih dražečih sestavin. Veganski.

In da še Orkici pristaviva svoje mnenje in oceno:

1. Popolnoma prevzeti nad strukturo svinčnika. Nežen in mehek, kremast in ne lepljiv. Kljub vsemu, ekstra obstojen in v čudovitih barvah.

Najina ocena: 10/10

2. Pri tekočem črtalu za oči pa naju je presenetila predvsem njegova obstojnost. Ko se posuši, ostane na koži res zelo dolgo in se ne pusti kar tako. Vrhunsko za deževne dni, ko očki lovijo dežne kapljice ali za trenutke, ko spustimo solzico (sreče).

Najina ocena: 10/10

Drage lepotičke, vabljene na probo. 🙂

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.