12. maja, 2010
|

OrCa naravna kozmetika

Alima Pure: Flat top čopič št. #15

Ste tudi vi mlajši od svoji bratov in sester ali pa imate morda mlajšega brata/sestro, ki ima vedno občutek, da je odrasel v senci svojih starejših sorojencev? Potem se vsekakor lahko poistovetite z našim flat top čopičem #15.

Seveda, osnovni čopič #25 za nanos mineralnega pudra je zlata vreden. Kot prvi čopič Alime Pure za enakomeren in prečudovit nanos mineralov, odlično opravi svojo nalogo, brez nepotrebnih lis na obrazu in brez draženja kože. A tudi njegov mlajši bratec, čopič flat top #15 ima cel spekter talentov in sposobnosti, zaradi katerih si zasluži, da si ga ljudje zapomnijo. Pa ga natančneje predstavimo.

Vlakna čopiča #15 so še gostejše in bolj trdo povezane med sabo, zato čopič zagotovi izredno enakomerno podlago in močno prekrivnost, obenem pa ohranja mehkost in nežnost, po katerem slovijo vsi Alima Pure čopiči. Vlaknom gre zahvala, da čopič pobere več mineralov od ostalih konvencionalnih čopičev ter na tak način zagotovi brezhibno podlago. Z manjšimi in bolj kompaktnimi vlakni pa so predeli okrog nosu in oči še lažje dosegljivi.

A talenti čopiča #15 niso omejeni le na nanašanje osnovnega pudra. Odlično se obnese tudi pri tistih, ki imajo rozaceo, kuperozo, rdečico ali madeže, ki nastanejo kot posledica mozoljev in aken. Podlaga, ki se svetuje pri rdečici, je podlaga Pistacija. Prav zaradi močno povezanih vlaken čopiča in njihove gostote, čopič s pomočjo Pistacija podlage zagotovi popolno prekrivnost rdečice, ter popolnoma izenači polt in pripravi kožo na nanos osnovnega pudra.

Ker so vlakna narejena iz najmehkejših taklonskih vlaken, čopič ne draži kože, tudi tiste najbolj občutljive ne.

Uporaba opevanega čopiča je zelo enostavna: manjšo količino mineralov potresite v pokrovček mineralnega pudra in z vlakni

zaokrožite po mineralih. Čopič nežno udarite ob rob pokrovčka, da odvečni minerali s čopiča padejo nazaj v pokrovček (ali pa obrnite čopič z vlakni navzgor in nekajkrat nežno udarite po podlagi, da se minerali enakomerno porazporedijo po

vlaknih), saj to zagotavljala bolj enakomeren nanos, obenem pa tako poskrbite, da ne naneste prevelike količine mineralov naenkrat na obraz. Minerale samo še nanesete na obraz, drsite od vrha obraza navzdol proti bradi, ali nežno krožite po obrazu (ne vtirajte). Izgled kože bo popoln – obljubljamo!

Diana, z ekipo Orca

Čopič za nanos mineralnega pudra, Flat Top (št. 15), Alima Pure – Izdelek iz zgodbe

Alima pure čopiči za nanos mineralnega make upa so narejeni iz vlaken Taklona, ki je nealergen. Če ti slučajno povzročajo preglavice morebitne alergije, potem so Alima Pure čopiči zagotovo najbolj odlična izbira. Do kože so izredno nežni in s pravilnim vzdrževanjem bodo dolgo uporabni.

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.