12. maja, 2010
|

OrCa naravna kozmetika

100% Pure sončna linija: 100% naravna, 100% varna!

Poletje je končno tu! Z njim pa tudi sonček čas za naš  100% Pure naravni sončni SPF30 sprej!

100% Pure sončni sprej je:

  • 100% naraven
  • 100% varen
  • 100% učinkovit 

Vsebuje le naravna mineralna zaščitna filtra. Sprej se izjemno enostavno nanese, brez težav razmaže in ne pušča belega filtra! Izdelki ima SPF30 UVA in UVB zaščito, je vodoodporen in primerni tudi za otroke!

Zakaj ne priporočamo kemičnih sončnih filtrov?

Kemični flitri v sintetičnih kremah za sončenje delujejo tako, da prodrejo v kožo in absorbirajo UV žarke, ter pri tem sproščajo proste radikale, ki pa imajo veliko negativnih učinkov, vse od staranja kože do morebitnega nastanka kožnega raka.

Sintetični filtri povzročajo tudi draženja kože in alergije (mnogokrat smo zato zmotno prepričani, da smo alergični na sonce).

Laboratorijske študije nakazujejo tudi, da lahko nekateri UV filtri oponašajo delovanje hormonov v našem telesu in delujejo kot motilci endokrinega sistema ter povzročajo hormonska neravnovesja.

Dve evropski študiji sta celo odkrili sončne filtre v materinem mleku, kar nakazuje, da je razvijajoči se zarodek in novorojenček lahko izpostavljen tem substancam.

Izberite naravno zaščito pred soncem, namesto kemične!

Mineralno zaščito imenujemo tudi odbojna ali fizična zaščita, saj se minerali zberejo na površini kože in ne prodirajo skoznjo (in tako ne motijo hormonskega delovanja). Ustvarijo plast, ki odbija sončne žarke že na površini kože, zato varujejo tako pred UVA kot UVB žarki (veliko kemičnih filtrov namreč ne ščiti dovolj učinkovito pred UVA žarki, ki so tisti, ki povzročajo staranje kože, prodirjo v goblje plasti kože in povzročajo proste radikale).

Mineralna zaščita deluje praktično takoj, ko jo nanesemo na kožo, medtem ko je kremo s sintetičnimi filtri potrebno nanesti na kožo 20 do 30 minut pred izpostavljanjem sončnim žarkom.

Ker so minerali fizična zaščita kože pred sončnimi žarki, je njihov nanos potrebno obnoviti vsakič, ko kožo obrišemo z brisačko, po aktivnostih, kopanju, potenju. Po podatkih EWG je tovrstna zaščita najbolj naravna in učinkovita zaščita kože pred UVA in UVB žarki.

Prepustite se brezskrbnemu poletnemu uživanju na sončnih žarkih s 100% Pure zaščito! 🙂

Poletni pozdravček,
Diana100% Pure Yerba Mate sprej meglica SPF30 (96ml). 100% Pure.

100% Pure Yerba Mate sprej meglica SPF30 (96ml) – Izdelek iz zgodbe

100% naravna krema za sončenje z naravnimi mineralnimi filtri.


Preveri v trgovini

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.