12. maja, 2010
|

OrCa naravna kozmetika

100% Pure – 100% Naravno

100% Pure: brez sintetičnih parfumov in umetnih dišav.

Parfumi in umetne dišave sintetičnega izvora nimajo popolnoma nobene zdravstvene ali terapevtske učinkovitosti – celo več; mnogo sestavin, ki tvorijo umetno dišavo lahko povzroča draženje kože in druge zdravstvene težave. Sama oznaka »fragrance« (parfum) na deklaraciji embalaže, če ni posebej označeno, da gre za izvlečke eteričnih olj, pomeni, da se lahko za tem imenom skriva tudi do 4000 drugih različnih kemičnih sestavin, ki jih podjetjem sploh ni potrebno navesti ali razkriti, saj gre za »poslovno skrivnost«.

100% Pure izdelki NE vsebujejo nobenih sintetičnih parfumov in drugih umetnih dišav, temveč zgolj pravo sadje ali čista eterična olja. Te sestavine so za nas najbolj varna izbira, obenem pa nas razvajajo še s svojimi terapevtskimi lastnostmi.

100% Pure: brez sintetičnih konzervansov

Namesto sintetčnih konzervansov 100% Pure uporablja 100% naravni sistem konzerviranja s 100% naravnimi sestavinami: japonskim kovačnikom, timijanom, origanom, rožmarinom, sivko, in visoko vsebnostjo vitaminov in antioksidantov.

Mnogo drugih sintetičnih kozmetičnih proizvodov vsebuje nevarne kemikalije, ki lahko sproščajo tudi formaldehid, le te pa se lahko skozi kožo vpijajo v telo, njihove visoke koncentracije v telesu pa povezujejo celo z razvojem rakavih obolenj.

100% naravno in 100% brez škodljivih kemikalij

Veliko mil, gelov za tuširanje in čistilnih sredstev za nego obraza vsebuje močne in dražeče sintetične penilce (Sodium Lauryl Sulfate in Sodium Laureth Sulfate) – popolnoma identične sestavine kot tiste, ki jih lahko najdemo v detergentih za čiščenje avtomobila, pralnih praških za oblačila in pesticidih. Takšne sestavine ne samo da naši koži odvzamejo vlago in nujno potrebne maščobe, temveč lahko povzročijo resne zdravstvene težave kože in oči. Ko sulfati enkrat

prodrejo v telo, lahko v njem ostanejo tudi po več let. Ves ta čas pa v telesu lahko povzročajo škodo.

100% Pure uporablja zgolj nežne in 100% naravne, predvsem pa varne sestavine, kot so saponificirano kokosovo olje, ki dobro očistijo kožo nečistoč, obenem pa poskrbijo za intenzivno vlaženje. Pumpice, uporabljene na naših vlažilnih penah za telo in milih za roke, poskrbijo za bogato peno brez nepotrebnih kemičnih sestavin.

100% Pure ne uporablja nobenih sintetičnih kemikalij, umetnih barvil in dišav ali drugih sintetičnih sestavin, ki bi lahko dražile kožo in naše telo. V izdelkih najdete zgolj 100% naravne sestavine: sadje, zelenjavo in zelišča. 100% Pure, 100% naravno!

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.