3. junija, 2024
|

OrCa naravna kozmetika

Izkusite čarobnost pozitivnosti z oljnim parfumom

Palo Santo – sveti les

Palo Santo (v španščini sveti les) je sveti les iz Južne Amerike, ki so ga šamani in »Curanderos« (zdravilke in zdravilci) že stoletja uporabljali zaradi njegovih duhovnih in zdravilnih učinkov. Dolgoletno okoljevarstveno delo v gozdu, je podjetju Rahua omogočilo, da si zagotovijo trajnostni Palo Santo; in Rahua je tudi prva kozmetična znamka, ki je njegovo čarobnost vključila v svoje izdeke!

Poleg šamanov in svetnikov mnogi, ki iščejo močnejšo duhovno povezavo s svetom, verjamejo v uporabo Palo Santa za zaščito, zdravljenje in dobro počutje. Očisti se slabe energije in spodbudi pozitivno razmišljanje z našim parfumom Rahua Palo Santo Oil!

Rahua Palo Santo olje

Z našim prvim oljnim parfumom v obliki rolerja izboljšaš svoje razpoloženje in poživiš čute! Navdahnjeni z našim kultnim, prepoznavnim vonjem, eksotičnim vonjem Palo Santo, nas izjemno veseli, da ti lahko ponudimo parfum Rahua Palo Santo Oil. Sveža lesna aroma pomaga osredotočiti misli s sladkimi notami citrusov in cvetov gardenije.

Ta aromatična mešanica čistih rastlinskih olj je ustvarjena za vnos pozitivne energije v tvojo vsakodnevno lepotno rutino.

Ta čarobni izdelek za izboljšanje razpoloženja vzemi s seboj, kadarkoli potrebuješ spodbudo – pred pomembnim sestankom, dolgim poletom ali vožnjo, meditacijo ali vadbo joge. Nežno in pozorno nanesi na pulzne točke.

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.