10. aprila, 2018
|

Domača lekarna

OrCa naravna kozmetika

Adijo celulit! – zares dobro olje proti celulitu

Potem vsekakor preberi naš članek ADIJO CELULIT, kjer imaš predstavljeno primerno prehrano in zelišča, ki ti lahko pomagajo izgubiti celulit, ne pozabi pa tudi na topičen nanos naravnega, anticelulitnega olja, ki lahko naredi res opazno razliko!

Fushi je naredil izjemno potentno in učinkovito olje proti celulitu, z izbranimi ajurvedskimi zelišči, narejeno po starem ajurvedskem receptu, ki dejansko deluje! 🙂

Zares dobro olje proti celulitu pomaga zmanjšati videz celulita, izboljša cirkulacijo ter učvrsti, zgladi in tonira videz kože.

Vsebuje potentno mešanico visoko učinkovitih in stimulirajočih sestavin, ki spodbujajo cirkulacijo. Gotu kola, eno najbolj cenjenih ajurvedskih zelišč, znano po svoji izjemni spospobnosti spodbujanja cirkulacije, je trojno macerirano, da zagotavi trojno moč delovanja.

To je združeno s stimulirajočimi in diuretičnimi učinki zelene kave, z vitamini bogatega in negovalnega olja pšeničnih kalčkov, z vitaminom E, razstrupljevalno betulo lento in očiščevalnim esencialnim oljem grenivke.
Adijo celulit! Naravno anticelulitno olje proti celulitu. Fushi olje proti celulitu, ki odpravlja izgled pomarančne kože. OrCa naravna kozmetika.

PRIPOROČENA UPORABA NARAVNEGA ANTICELULITNEGA OLJA

2 tedenski intenzivni tretma:

  • 8 – 10ml olja nanesite na svoje dlani.
  • 2 tedna vsako jutro po prhanju masirajte 10 minut olje na željeno področje.
  • 2 tedna vsak večer masirajte 10 minut olje na željeno področje.

Za vzdrževanje stanja olje vmasirajte na željeno področje vsako jutro po prhanju.

Vzdrževalni tretma:

  • 8 – 10ml olja nanesite na svoje dlani.
  • Vmasirajte olje vsako jutro, po prhanju, na željeno področje.

Nasvet: vedno masirajte v smeri proti srcu. Za dodatno podporo nege proti celulitu svetujemo tudi uživanje plezajoče lakote (in nekaj gibanja in spremenjene prehrane). Več najdeš zapisano na naši spletni strani, v članku “ADIJO CELULIT!”, kjer smo napisali tudi kako se prehranjevati in kako si poleg uporabe olja še pomagati pri izgubi celulita. 🙂

Zares dobro olje proti celulitu, 100ml, Fushi – Izdelek iz zgodbe

Osvežilno in očiščevalno olje za telo, roke in noge, narejeno iz luskuzne mešanice rastlinskih olj.

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.