12. maja, 2010
|

Domača lekarna

Kitajska medicina

Obogaten adaptogen Rhodiola kompleks

Tradicija uporabe sibirskega ginsenga je tisočletna. Odličen je v boju proti stresu, izčrpanim in utrujenim nadledvičnim žlezam, pomaga odpravljati utrujenost in daje energijo.

Ashwagandha je eno najpomembnejših indijskih zelišč in moderna znanost je na njej opravile že preko 200 študij, ki so pokazale, da ashwagandha lahko izboljša spomin, pomaga pri anksioznosti in tesnobi, pomaga v boju proti stresu in na narven način niža kortizol. Uravnava endokrini sistem, predvsem ščitnico, pa tudi testise in nadledvične žleze.

Sladki koren je poznan kot hranilo in naravna pomoč telesu tako v starih kulturah Evrope kot na Daljnem vzhodu. Adpatogeni učinek sladkega korena deluje predvsem na endokrini sistem – predvsem utrujene in šibke nadledvične žleze, ki nastanejo kot posledica stresa. Deluje protivnetno, krepi imunski sistem in poživlja.

Šisandra ali jagode petih okusov. Šisandra deluje protivnetno, ščiti in uravnava delovanje jeter, krepi imunski sistem in uravnava delovanje živčnega sistema – kot adaptogen lahko poživlja ali pomirja, odvisno od potreb telesa in uravnava delovanje endokrinega sistema.

Rhodiola ali rožni koren je eden najbolj raziskanih adaptogenov na svetu. Deluje kot blag do zmeren antidepresiv, je antioksidant, deluje antivirusno in spodbuja delovanje imunskega sistema. Ščiti srce in živčevje ter spodbuja kognitivne funkcije. Niža kortizol in učinkovito pomaga pri stresu in izboljšanju spomina.

Izdelek, ki bo ščitil naš imunski sistem, pomagal pri vsakodnevnem soočanju s stresom, okrepil nadledvično žlezo in izboljšal spomin.

V kolikor uživate katerakoli zdravila, se pred uporabo Rhodiola kompleksa posvetujte z zdravnikom. Ni primerno za čas nosečnosti in dojenja.

_

VIRIDAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

Preberi še:

Standardiziran rožni koren – Rhodiola (30 kapsul) – Izdelek iz zgodbe

Kot močan adaptogen ima Rhodiola obsežne, nespecifične učinke, ki podpirajo splošno delovanje telesa, zlasti v povezavi s stresom nadledvičnih žlez.

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.