15. novembra, 2021
|

Domača lekarna

Naravni antibiotik, ki razsluzi vaše telo – ga že poznate?

Prav za te tažave pa imamo na voljo čudovito in preverjeno naravno pomoč, ki jo naše stranke izjemno pohvalite.

Viridianov Hren in česen kompleks vsebuje standardizirane izvlečke in deluje kot naravni antibiotik, ki obenem pomaga razsluziti telo in ga zato svetujemo pri vseh opisanih težavah, pri presežku sluzi in sinuzitisu.

HREN IN ČESEN V NARAVNI MEDICINI

Hren in česen sta bila kot del naravne medicine za pomoč pri infekcijah uporabljena že veliko prej, preden je bilo dokazano njuno antibakterijsko in antivirusno delovanje.

Hren in česen kompleks (30 kapsul) Viridian Nutrition

Iz zgodovine vemo, da se je česen uporabljal v boju proti kugi in drugim epidemijam, njegove antibiotične lastnosti pa se preučujejo že nekaj stoletij. V 19. stoletju je znani mikrobiolog, Louis Pasteur, v laboratorijskih raziskovanjih potrdil, da česen pobija bakterije. Moderna znanost je potrdila njegovo učinkovitost, ne le na številne bakterije, temveč tudi viruse in gljivice.

Antibiotična sestavina česna se imenuje alicin. Če ga kombiniramo z izvlečkom hrena, imamo čudovito pomoč pri presežku sluzi, katarja, vnetja zgornih dihalnih poti in sinuzitisa.

ŠTUDIJE

Številne študije so raziskovale uporabo česna za infekcijo zgornjih dihalnih poti. V eni od njih je 146 ljudi uživalo prehransko dopolnilo česna (standardizirano na antibakterijsko sestavino alicin), 12 tednov, med novembrom in februarjem. Česen je občutno zmanjšal število prehladov (24 proti 65) in trajanje simptomov (5.01 dni proti 1.52 dni), prav tako je zmanjšal število dni s potrjeno virusno infekcijo (111 dni proti 366 dni). Hren ima dolgo zgodovino uporabe kot živilo in kot naravno zdravilo. Znan je po svoji moči, da iz zgornjih dihalnih poti izloči presežek katarja, anekdotski dokazi pa kažejo, da ima hren blag dekongestivni učinek (dekongestiv; lajšanje nosne otekline). Močna vsebnost žveplovih substanc v hrenu deluje tako, da tanjša sluz. Običajno se zato hren uporablja v kombinaciji s česnom, saj skupaj delujeta na lajšanje zabasanih dihalnih poti. Klinične študije opravljene na ljudeh pa kažejo, da je hren učinkovit tudi pri infekcijah. Uporaba zeliščnih formul, ki vsebujejo hren je bila primerljiva z antibiotiki za akutni sinuzitis, akutni bronhitis in akutne infekcije urinarnega trakta. Druga študija je ugotovila kar 50% zmanjšanje vnetja zgornjih dihalnih poti, v primerjavi s placebom. Prav zato je Viridian naredil res odličen naravni izdelek, ki vsebuje standardiziran izvleček aktivne sestavine česna in hrena, dodan pa je še vitamin C s počasnim spročanjem in cink, saj oba močno krepita imunski sistem in lahko zmanjšata prehlad in vnetja že v prvih 24 urah od uživanja.

Kompleks s česnom in hrenom svetujemo pri:

  • sinuzitisih
  • respiratornih infekcijah
  • katarju
  • presežku sluzi
  • prehladih in gripi
  • urogentialnih vnetjihHren in česen kompleks (Izdelek iz zgodbe)

Kompleks z vitaminom C s počasnim sproščanjem, izvlečkom hrena in izvlečkom standardiziranega česna.

  • 1-3 kapsule dnevno.
-15%
Original price was: 26,00 €.Current price is: 22,10 €.

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.