9. septembra, 2017
|

Domača lekarna

Kitajska medicina

Kurkumin Latte – protivnetni napitek za krepitev zdravja

Z veseljem sporočam, da je naš najboljši in najbolj okusen, nagrajeni protivnetni napitek, ki smo ga v nekaj dneh popolnoma razprodali, spet na zalogi – kurkumin latte, protivnetni napitek za krepitev zdravja.

Kaj je kurkumin latte protivnetni napitek? Gre za krasno, okusno in terapevtsko mešanico, poznano tudi kot “zlato mleko” ali kurkumin latte, ki na telo deluje izjemno, izjemno protivnetno in krepi naše zdravje! Meni osebno odlično paše namesto jutranje ali popoldanske kave (čeprav ne poživlja in nima efekta “prebujanja”) ali kot večerni “cozy” napitek – sploh v jesenskih dneh, ki prihajajo k nam!
Kurkumin latte ali zlato mleko - ekološki protivnetni napitek. Kurkumin latte je odličen ekološki napitek za vse, ki bi radi okrepili svoje zdravje, saj deluje protivnetno. Domača lekarna.

KAKO IN ZAKAJ SE VIRIDIN KURKUMIN LATTE RAZLIKUJE OD OSTALIH ALI DOMA NAREJENIH KURKUMA LATTE NAPITKOV? 

Od drugih podobnih napitkov ga loči dejstvo, da vsebuje standardiziran, terapevtski izvleček aktivne sestavine kurkuminoidov in, da ne vsebuje popolnoma nobenih dodatkov, sladkorja ali mleka, temveč zgolj protivnetna in zdravilna zelišča in začimbe, ki pričarajo res okusen napitek!

Standardiziran izvleček pomeni, da vsebuje potencirane količine aktivne sestavine kurkume (kurkuminoide) in ima zato bistveno močnejše delovanje. Sama si ekološki Kurkumin Latte pripravim vsak dan in sicer tako, da pol čajne žličke napitka vmešam v toplo rastlinsko mleko (riževo, kokosovo, lešnikovo, mandljevo …), in kljub temu, da sama okusa kurkume sploh ne maram, mi je ta napitek res, res všeč!

Ponavadi si pripravim kar 2-3x napitke na dan, ker je pač takooo dobro, obenem pa vem, da delam še nekaj dobrega za svoje zdravje!

ZA KOGA JE NAPITEK PRIMEREN?

Napitek je primeren za vse, ki bi radi (o)krepili svoje zdravje, saj deluje protivnetno, še posebej pa ga priporočam vsem z vnetnimi stanji, bolečinami, revmatoidnim artiritisom, osteoartritisom, vnetnimi črevesnimi boleznimi, depresijo, kognitivnimi težavami itd. oz. vsem, ki bi radi krepili svoje zdravje. Jaz ga spijem tudi zjutraj, da začnem dan z zdravilnim napitkom.

Vsebuje zgolj najboljša ekološka zelišča, zdravilne rastline in začimbe, v standardiziranem, potenciranem izvlečku; kurkumo, ingver, čili, kardamom, cimet in vanilijo, standardiziran pa je na 85% kurkuminoidov.

Želim ti čudovit dan in hvala za tvojo pozornost!

P.S. Kurkumin latte napitek je letos že dobil zmagovalno nagrado Natural Organic Awards, za najboljši novi izdelek leta 2017!

Ekološki kurkumin latte, Viridian Nutrition (30g) – Izdelek iz zgodbe

Ekološki kurkumin latte, je sodobna različica tradicionalnega napitka iz kurkume, znanega tudi kot “zlato mleko” ali “Haldi Ka Doodh”.

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.