12. maja, 2010
|

Domača lekarna

G. celulit letos ne gre z nami na morje! :)

PLEZAJOČA LAKOTA

Pravo navdušenje dosega že večkrat razprodana plezajoča lakota! Navdušene uporabnice nas mnogokrat pokličejo in zadovoljno poročajo, da ne samo, da jim je plezajoča lakota pomagala do lepše in bolj čiste kože, ampak jih je še dodatno razveselila pri odpravi celulita! Kako tudi ne, saj prav plezajoča lakota spodbuja delovanje zastale limfe – prav zastala limfa pa med drugim povzroča tudi zastajanje maščobnih oblogic in celulita! Plezajoča lakota je pravzaprav eden najbolj učinkovitih limfatičnih tonikov, z učinkovitimi diuretičnimi učinki, odlično pa deluje tudi na zdravljenje kože.

Gre za izjemno cenjeno rastlino in morda celo eno najboljših rastlin za limfni sistem, ki jih poznamo. Kot limfni tonik in diuretik se lahko uporablja ob različnih težavah povezanih z limfnim sistemom. To vključuje tudi otekle žleze (limfadenitis) kjerkoli v telesu, še posebno pri tonsilitisu (vnetje mandljev) in težavah z žrelnico.

Plezajoča lakota je diuretik in zato učinkovita tudi pri težavah z zastajanjem vode v telesu, obenem pa pomaga tudi pri cistitisu (vnetje mehurja)  drugih urinarnih težavah. Izboljšanje v delovanju limfe običajno izboljša tudi splošno razstrupljanje telesa in zato lahko pomaga tudi lepše in bolj čiste kože. Seveda se ob zdravstvenih težavah ali uživanju kakršnihkoli zdravil, najprej posvetujte z zdravnikom, ki bo presodil, če je plezajoča lakota primerna za vas.

ZARES DOBRO OLJE PROTI CELULITU 

Ne pozabi tudi na topičen nanos naravnega, anticelulitnega olja, ki bo naredil opazno razliko s primerno uporabo.

Fushi je namreč naredil izjemno potentno in učinkovito, Zares dobro olje proti celulitu, z izbranimi ajurvedskimi zelišči, narejeno po starem ajurvedskem receptu, ki dejansko deluje! 🙂

Kako ga uporabljati preveri tukaj.

Ne pozabi najpomembnejše – primerno prehrano! Za gladke nogice brez celulita se v popoldanskem in večernem času odpovej sladkorju. Sladko hrano in pijačo lahko uživaš le dopoldne (idealno do 9.00h zjutraj in ne kasneje kot po 12.00h), v omejeni količini. Spij dovolj vode, po požirkih, ki naj bo sobne temperature. Popoldne in zvečer naj bo na tvojem krožniku le zelenjava.

Zmerna vadba pa bo dodatna pikica na i! Če “nimaš časa” za organizirano vadbo si kupi kolebnico. Preskakovanje le te bo spodbudilo delovanje limfe (limfni sistem poskrbi za odpravo vseh odpadnih in strupenih snovi iz celic in tkiv).

Če imaš možnost, si privošči tudi tretma ročne limfne drenaže pri izskušenem terapevtu in začni s suhim krtačenjem kože. Z upoštevanjem vseh nasvetov in malce pomoči s plezajočo lakoto (na voljo pakiranje 30 kapsul ali 90 kapsul) pa je tvoj uspeh praktično zagotovoljen in letos bo g. celulit ostal doma – in to v kleti!

P.S. Še en izdelek, ki ti lahko pomaga v boju proti celulitu pa je bromelain. Poznaš? Pokukaj na članek in preberi, zakaj nas je navdušil.


Vse informacije in opisi na straneh spletne trgovine www.or-ca.si in elektronskih novicah, so zgolj informativnega značaja in nikakor niso namenjene kot nadomestilo za nasvete osebnega zdravnika ali drugega zdravstvenega osebja, prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, zdravniško diagnozo ali zdravniški nasvet saj niso izrecno potrjene s strani zdravstvenih organov.

Izdelki in trditve o posameznih izdelkih v elektronskih novicah in v spletni trgovini www.or-ca.si, niso bili ocenjeni s strani državnih inštitucij in niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Tekstovni opisi posameznega izdelka (prehranska dopolnila) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA). V primeru, da jemljete še kakšna zdravila in druga prehranska dopolnila, svetujemo, da se pred kombiniranjem le teh posvetujete s svojim zdravnikom.

 

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.