7. septembra, 2023
|

Domača lekarna

Superhrana

ApplePhenon, močan in naraven vir polifenolov

Etično podjetje Viridian Nutrition v svoji najnovejši inovaciji ApplePhenon odkriva močne naravne polifenole.

Polifenoli so rastlinske spojine, ki so sprožile obsežne študije o številnih pozitivnih učinkih na zdravje ljudi.

ApplePhenon je močan vir polifenolov, bogat z močnimi OPC (oligomernimi proantocianidini) antioksidanti, ki jih človeško telo zlahka absorbira in uporabi. To naravno polifenolno prehransko dopolnilo je pridobljeno iz avtohtonih divjih zelenih jabolk z nežnim postopkom ekstrakcije.

Okoljske zaveze

Divja jabolka rastejo na geografsko izoliranih, gorskih območjih Srednje Azije, kjer so brez človeških posegov in onesnaževanja, s čimer Viridian ohranja svoje okoljske zaveze. Te divje jablane rastejo že stoletja in naj bi jih prinesli popotniki, ki so odvrgli semena jabolk na zgodovinski trgovski poti po svileni cesti.

Še nezrela jabolka v ApplePhenonu, obrana na pravem mestu za največjo učinkovitost, vsebujejo vsaj 10-krat več polifenolov kot zrela jabolka.

Na splošno je analiza pokazala, da probiotiki bistveno zmanjšajo simptome depresije pri ljudeh, ki niso klinično depresivni (4 študije) in bolnikih s hudo depresivno motnjo (1 študija).

Aimee Benbow, direktorica prehrane v podjetju Viridian Nutrition, je dejala:

Strastno si prizadevamo za zagotavljanje etičnih prehranskih dopolnil, podprtih z znanstvenimi raziskavami. Naša ekipa usposobljenih strokovnjakov za prehrano vedno išče sveže vire visokokakovostnih sestavin, ki ustrezajo našim kriterijem odgovornega in trajnostnega pridobivanja.

Uvedba izdelka ApplePhenon sledi obsežnim raziskavam o koristih polifenolov in OPC za zdravje, ki so Viridian popeljale v najbolj oddaljene gozdove z edinstveno zgodovino.

Viridianov novi ApplePhenon je ekskluzivno prehransko dopolnilo, ki vsebuje posebno vrsto izvlečka divjega jabolka, standardiziranega na 70 % polifenolov, kar pomeni, da gre za visoko učinkovito formulacijo. To je odlična izbira za vse, ki iščejo močan naravni dodatek s polifenoli.

Z veseljem sporočamo, da je Viridian prvi, ki je to novo sestavino, vključeno v ApplePhenon, predstavil svetu.

Uporablja samo 100 % aktivne sestavine, ki so jih oblikovali strokovnjaki za prehrano, brez umetnih polnil in škodljivih snovi. Brez GSO, proti testiranju na živalih in etično izdelani.

Ključne lastnosti: 

  • Izvira iz divjih zelenih jabolk.
  • Standardizirano na 70 % polifenolov.
  • Visoka absorpcijska sposobnost učinkovitih OPC.
  • Brez polnil, veziv in umetnih dodatkov.
  • Veganski izdelek.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kdaj naj vzamem dopolnilo ApplePhenon? Kdaj začne delovati? Je primeren za vegane? ApplePhenon je močan vir polifenolov in bogat z močnimi OPC (oligomernimi proantocianidini). Viridianin svetovalec za prehrano Rupinder Dhanjal odgovarja na pogosta vprašanja. 

Podjetje Viridian Nutrition se zavzema za zagotavljanje trajnostnih, etičnih prehranskih dopolnil najvišjega standarda. Viridianov ApplePhenon je formula z visoko učinkovitostjo, ki je bila skrbno pridobljena iz posebej izbranih divje rastočih nezrelih zelenih jabolk iz Srednje Azije. Ta formula vsebuje 100 % aktivnih sestavin ter ne vsebuje veziv in polnil.

Odvisno od težav/razloga uporabe ApplePhenona, lahko učinkuje v 4-12 tednih.

Dopolnilo ApplePhenon lahko vzamete kadar koli čez dan, vendar ga je najbolje jemati s hrano.

V študiji so udeleženci 12 tednov prejemali izvleček jabolčnega polifenola. Dognanje študije je torej, da se polifenoli iz jabolk izjemno dobro prenašajo.
Dolgotrajna uporaba antioksidantov velja za varno. Pomembno je, da se vedno držite priporočenega odmerjanja na etiketi.

ApplePhenon je najbolje jemati s hrano, da se zagotovi optimalna absorpcija. Kontraindikacije, povezane z dodajanjem ApplePhenona, niso znane.
Priporočamo, da se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujete z zdravnikom, če jemljete zdravila na recept ali imate resne zdravstvene težave.

Viridian Nutrition je zavezan k zagotavljanju prehranskih dopolnil brez kemikalij, sintetičnih aditivov, umetnih barvil in arom. Zato ApplePhenon ne vsebuje nobenih kemikalij.

Viridianov ApplePhenon se pridobiva iz nezrelih zelenih jabolk na svilenih poteh v Srednji Aziji. Svilene ceste naj bi bile zaradi številnih izmenjav, ki so potekale vzdolž njih, eden največjih izvorov novih vrst sadja in žit. Ob svilenih poteh so se semena raztresla po zemlji in se navzkrižno oprašila z drugimi vrstami jabolk, tako da so nastala “divja zelena jabolka”.

ApplePhenon je standardiziran na 70 % vseh polifenolov, kar pomeni, da je dodatek visoko učinkovit. Jabolka obirajo na točno določenih mestih, kar omogoča najvišjo možno moč.
Polifenoli so ekstrahirani s patentiranim postopkom nežne ekstrakcije z vodo, naravni izvleček pa ohranja najvišjo koncentracijo jabolčnih polifenolov, močno antioksidativno delovanje in optimiziran profil proantocianidinov. Celotna jabolka niso standardizirana za polifenole, število polifenolov v živilu pa se lahko razlikuje glede na to, kje je živilo pridelano, zato samo uživanje jabolk ne more zagotoviti določene in tako močne vsebnosti polifenolov.

Priporočeni odmerek od 16. leta starosti dalje je 1-2 kapsuli dnevno.

ApplePhenon shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od sončne svetlobe in vsega, kar bi lahko vplivalo na kvaliteto izdelka, izogibajte se na primer hladilnika ali bližine čajnika/kuhalne plošče.

Da, ApplePhenon podjetja Viridian Nutrition je prehransko dopolnilo na 100-odstotni rastlinski osnovi.

ApplePhenon zaradi neobstoječih študij v teh obdobjih ni priporočljiv med nosečnostjo ali dojenjem.

Diana vlahnič

Certificirana svetovalka tradicionalne kitajske medicine

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.